Calendar

レストランシェフ Restaurant Chef

山崎 充輝 Yamazaki Mitsuteru

寡黙な人柄。たんたんと仕事をこなすように見えるが、実は結構頑固で自分の仕事にはこだわる性格。彼の下から、何人かの料理人がシェフとして育っていった。

Beneath his calm exterior, Mr.Yamazaki is a passionate individual who pursues all his goals to the end. Because of him, several young staff members have been able to learn enough to open their own restaurants.

パン工房シェフ Boulangerie Chef

小川 久雄 Ogawa Hisao

神戸生まれ。大阪、京都、淡路と関西のホテルでパンを焼いてきたが、縁あって美瑛に。フランス製の石窯を美瑛に設置するところから体験し、これまで経験したことのない薪で焼くパン作りに期待を膨らませています。

HISAO OGAWA was born in Kobe. He worked as a baker at hotels in Osaka, Kyoto, Awaji in Kansai. Now, he's come to Biei for new experiences. Here, he's helped to install a French-made stone oven. He looks forward to baking bread in a wood-fired oven, which he's never done before.

美瑛料理塾講師 Ecole Hoteliere Etude Lecturer

齋藤 壽 Saito Hisashi

プロのための料理雑誌を皮切りに、料理ジャーナリストとして40年のキャリアを生かして、これまで日本にはなかった理論と技術をきっちりと学べる美瑛料理塾を構築したいと、意欲に燃えています。

HISASHI SAITO shows great eagerness in building this culinary school in Biei, one where students can properly learn cooking theory and skills through an approach that's unprecedented in Japan. He's confident he can put his 40 years as a food journalist to good use by starting to write for professional cooking magazines.

Hokuei La Colline Au Blé

071-0224
北海道上川郡美瑛町字北瑛第2
北瑛小麦の丘(旧北瑛小学校)

Hokuei Komugi no Oka
(former Hokuei Elementary School)
Aza-Hokuei Dai-2, Biei-cho,
Kamikawa-gun, Hokkaido,071-0224,Japan
googlemap

Tel 0166-92-8100

Ecole Hoteliere Etude
2018年度募集を開始しています。

美瑛料理塾についてはコチラから

We have started recruiting in 2018.

About Ecole Hoteliere Etude

  • Restaurant

    Lunch 11:00〜16:00(LO 15:00)
    Dinner 17:30〜21:30(LO 19:30)

  • Hotel

    Check in 15:00
    Check out 11:00

  • Boulangerie

    Open 10:00

夏期 2017年4月~10月

ダイニング 11:00 OPEN / 宿泊日 月・火曜日を除く毎日
定休日 火曜日(7月20日〜8月31日は無休)

冬期 2017年11月~2018年3月

宿泊日 金・土・日・祝祭日
定休日 月曜日から木曜日まで

Summer Season April to October, 2017

Dining : The restaurant opens at 11AM.
Stay : Wednesday through Sunday
Closed : Tuesdays (except in 7/20〜8/31)

Winter Season November, 2017 to March, 2018

Stay : Friday, Saturday, Sunday, Public holiday
Closed : Monday to Thursday