Calendar

Boulangerie

春蒔き。秋蒔き。美瑛の小麦は多彩です。
最近パン用に改良された小麦もあり、
その粉を薪で焼き上げたパンはやはり格別です。

Summer wheat. Winter wheat.
Biei has all kinds of wheat.
Some varieties have recently been developed for bread.
There's nothing like bread made from a new variety,
baked in a wood-fired oven.

オープン 10:00
定休日 火曜日 ※祝祭日は営業
(7月13日(水)〜8月31日(水)は無休)
Open 10:00
Closed Tuesdays ※Except Public Holidays.
(July 13 to August 31, seven days a week.)

冬季営業のお知らせ

Information of the winter hours

2016年11月~2017年3月
オープン 11:00
予約 随時受け付けております
定休日 月曜日から木曜日
November, 2016, through March, 2017
open 11:00
reserve Accepted at anytime
closed Monday to Thursday

ご予約はこちら
TEL 0166-92-8100

季節のメニュー、その土地の食材、各店舗情報をお届けするMail Newsのご登録はコチラから。
Register for our e-mail newsletter on seasonal cuisine, local ingredients and our group restaurants!

Hokuei La Colline Au Blé

071-0224
北海道上川郡美瑛町字北瑛第2
北瑛小麦の丘(旧北瑛小学校)

Hokuei Komugi no Oka
(former Hokuei Elementary School)
Aza-Hokuei Dai-2, Biei-cho,
Kamikawa-gun, Hokkaido,071-0224,Japan
googlemap

Tel 0166-92-8100

Ecole Hoteliere Etude
2017年度募集を開始しています。

美瑛料理塾についてはコチラから

We have started recruiting in 2017.

About Ecole Hoteliere Etude

  • Restaurant

    Lunch 11:00〜16:00(LO 15:00)
    Dinner 17:30〜21:30(LO 19:30)

  • Hotel

    Check in 15:00
    Check out 11:00

  • Boulangerie

    Open 10:00

夏期 2016年4月~10月

ダイニング 11:00 OPEN / 宿泊日 月・火曜日を除く毎日
定休日 火曜日(7月20日〜8月31日は無休)

冬期 2016年11月~2017年3月

宿泊日 金・土・日・祝祭日
定休日 月曜日から木曜日まで

Summer Season April to October, 2016

Dining : The restaurant opens at 11AM.
Stay : Wednesday through Sunday
Closed : Tuesdays (except in 7/20〜8/31)

Winter Season November, 2016 to March, 2017

Stay : Friday, Saturday, Sunday, Public holiday
Closed : Monday to Thursday