Calendar

春。アスパラの出荷で、北の一年がはじまる。
夏。緑が、花が、丘の美景をもたらす。
秋。恵みの日々は豆の収穫でシーズンを終える。
冬はといえば、雪室に眠る食材もある。
四季の移り変わり、昼夜の寒暖差、
そして農夫たちの営みが、
この大地を豊かさに変えるのです。

In spring, asparagus goes to market,
a harbinger of the new year in the North.
In summer, the hills are beautifully adorned
with lush verdure and blooming flowers.
In autumn, the season closes with bountiful harvests of beans.
In winter, food is stored in snow-filled rooms.
The turn of the four seasons.
The temperature differences between night and day.
The labors of farmers.
All these contribute to the bounteousness of these fields.

Hokuei La Colline Au Blé

071-0224
北海道上川郡美瑛町字北瑛第2
北瑛小麦の丘(旧北瑛小学校)

Hokuei Komugi no Oka
(former Hokuei Elementary School)
Aza-Hokuei Dai-2, Biei-cho,
Kamikawa-gun, Hokkaido,071-0224,Japan
googlemap

Tel 0166-92-8100

Ecole Hoteliere Etude
2017年度募集を開始しています。

美瑛料理塾についてはコチラから

We have started recruiting in 2017.

About Ecole Hoteliere Etude

  • Restaurant

    Lunch 11:00〜16:00(LO 15:00)
    Dinner 17:30〜21:30(LO 19:30)

  • Hotel

    Check in 15:00
    Check out 11:00

  • Boulangerie

    Open 10:00

夏期 2016年4月~10月

ダイニング 11:00 OPEN / 宿泊日 月・火曜日を除く毎日
定休日 火曜日(7月20日〜8月31日は無休)

冬期 2016年11月~2017年3月

宿泊日 金・土・日・祝祭日
定休日 月曜日から木曜日まで

Summer Season April to October, 2016

Dining : The restaurant opens at 11AM.
Stay : Wednesday through Sunday
Closed : Tuesdays (except in 7/20〜8/31)

Winter Season November, 2016 to March, 2017

Stay : Friday, Saturday, Sunday, Public holiday
Closed : Monday to Thursday