Calendar

Ecole Hoteliere Etude

レストラン、パン工房、宿泊棟。
そのすべてが教室です。
理論を学び、実践を身につける習慣が、
これからの人材を育成。
ここは、今までなかった料理塾です。

A restaurant. A bakery. Accommodations.
These are all places to learn.
The habit of learning theory and practicing skills
leads to the cultivation of human resources.
Here is an unprecedented culinary school.

 

2018年度 塾生募集中

実際にはたらきながら実践形式で
料理・レストランサービス・ホテルサービスを学び、
農家や農業研究機関、大学などで農業や酪農の基礎を、
チーズ工房でチーズを、さらに精肉店や食肉加工工場などで
幅広い食の知識を習得していただきます。
座学では古典的な料理理論から分子調理学まで、
そして様々な業界の最前線で活躍する方々に
その知恵を学びます。

[これまでのゲスト講師]
高橋忠之氏(志摩観光ホテル元総料理長)
美木剛氏(元ジャン・ムーランオーナーシェフ)
中谷健太郎氏(亀の井別荘 会長)
明石克彦氏(ベッカライ・ブロートハイムオーナーシェフ)
仁瓶利夫氏(ドンク顧問)
上野修三氏(浪速料理研究家・㐂川主人)

2018 students wanted

In practice format while working actually Learn cuisine restaurant service hotel service, The basics of dairy farming and agricultural research institutions and farmers, and universities, In such as meat processing factory and butcher shop further, the cheese in the Cheese Factory You will learn the knowledge of a wide range of food.
Until molecular studies from cooking cuisine classical theory in the classroom, And to the people to be active at the forefront of various industries I will learn its wisdom.

[ Guest lecturer so far ]
Tadayuki Takahashi (Shima Kanko Hotel yuan Chef)
Miki Tsuyoshi (yuan Jean Moulin owner and chef)
Nakatani Kentaro (Kamenoibesso Chairman)
Akashi Katsuhiko (Bekkarai Burotohaimu owner and chef)
Nihei Toshio (Donq adviser)
Ueno Shuzo (Naniwa Cooking expert and Kigawa master)

美瑛料理塾
〒071-0224
北海道上川郡美瑛町字北瑛第2 北瑛小麦の丘(旧北瑛小学校)
塾長 齋藤 壽

募集期間 2018年2月末日締め切り
*途中入塾に関しても、随時募集中です。
お問い合わせください。
定員 5〜8名
宿舎について 旧北瑛小学校内に塾生用の
宿泊施設を用意しています。
費用と給与
について
給与
7〜8月 時給850円
他月 時給786円

費用
授業費(教材費含む):360,000円
(一年分前払い制)

月額:50,000円
(寮費、食事代、水道等光熱費、ユニフォーム代)

[年間スケジュール]
夏はbibleで勤務しながら、OJT形式で学んでいただきます。
秋から春にかけては、Lapinfoods Groupの各店舗(moliere、
maccarina、lenfant qui reve、Asperges)のシェフやサービス、
ソムリエからの講義。
実際に宿泊や食事を体験しながら学びます。
また、ゲスト講師によるワークショップやブーランジェ、
パティシエによるパン、菓子作りも開催します。

応募先 志望動機に履歴書を添えて
下記住所までお送りください。

〒064-0959
北海道札幌市中央区宮ヶ丘2丁目1-1
有限会社ラパンフーヅ
美瑛料理塾 塾生募集係
お問い合せ先 メールアドレス:bible-info@lapin-web.com
WEBサイト:http://bi-ble.jp
体験・見学
について
御興味や御希望のある方はお気軽に
下記連絡先までお問合せください。
体験入塾制度があります。
事務局 TEL:011-613-8691(担当・小田)
平日9:00~17:00

※上記期間以外でも、
随時募集を行っています。

Ecole Hoteliere Etude
Hokuei Komugi no Oka (former Hokuei Elementary School)
Aza-Hokuei Dai-2, Biei-cho, Kamikawa-gun, Hokkaido,071-0224,Japan
Principal Saito Hisashi

Period Deadline is end of February 2018
*Halfway participation, is at any time recruiting.
Please contact us.
Capacity Five~Eight
For lodgings We offer accommodation in the old elementary school within Hokuei.
For salaries
and
expenses
Salary
July to August, 850 yen per hour / Other months, 786 yen per hour

Cost
Tuition (including teaching materials): 360,000 yen
(prepayment system for one year)
Monthly amount: 50,000 yen
(Dormitory fee, meal fee, utility fee such as water supply, uniform cost)

[Year-round schedule]
While working in the bible, you will learn in the OJT format summer.
When it comes to spring from autumn, service and chef
(moliere, maccarina,lenfant qui reve, Asperges) of lectures
from sommelier each store of Lapinfoods Group.
You will learn while experiencing a meal or accommodation actually.
In addition,I will also hold bread making with Boulanger and workshops
by guest lecturers.

Applicants
destination
Please send it to the address below along with a
resume to the motives.

Lafayette Miyagaoka 1-1 Miyagaoka 2chome
Chuou-ku Sapporo-shi ,064-0959
Lapinfoods
Ecole Hoteliere Etude recruitment staff
Contact Us MAIL:bible-info@lapin-web.com
WEB SITE:http://bi-ble.jp
Experience,
Tour
If you are interested or hopefully feel free to Please contact us below.
There is an entrance examination system.
Secretariat TEL: 011-613-8691 (Oda)
Weekdays 9: 00 ~ 17: 00

※Other than the above-mentioned period,
we are recruiting at any time.

美瑛料理塾 Facebookページはこちら

Hokuei La Colline Au Blé

071-0224
北海道上川郡美瑛町字北瑛第2
北瑛小麦の丘(旧北瑛小学校)

Hokuei Komugi no Oka
(former Hokuei Elementary School)
Aza-Hokuei Dai-2, Biei-cho,
Kamikawa-gun, Hokkaido,071-0224,Japan
googlemap

Tel 0166-92-8100

Ecole Hoteliere Etude
2018年度募集を開始しています。

美瑛料理塾についてはコチラから

We have started recruiting in 2018.

About Ecole Hoteliere Etude

  • Restaurant

    Lunch 11:00〜16:00(LO 15:00)
    Dinner 17:30〜21:30(LO 19:30)

  • Hotel

    Check in 15:00
    Check out 11:00

  • Boulangerie

    Open 10:00

夏期 2017年4月~10月

ダイニング 11:00 OPEN / 宿泊日 月・火曜日を除く毎日
定休日 火曜日(7月20日〜8月31日は無休)

冬期 2017年11月~2018年3月

宿泊日 金・土・日・祝祭日
定休日 月曜日から木曜日まで

Summer Season April to October, 2017

Dining : The restaurant opens at 11AM.
Stay : Wednesday through Sunday
Closed : Tuesdays (except in 7/20〜8/31)

Winter Season November, 2017 to March, 2018

Stay : Friday, Saturday, Sunday, Public holiday
Closed : Monday to Thursday